Hei,

Suunnitelmani mukaan, olen päättänyt hieman laajentaa toimintaani ja perustin juuri Konsulttiverkko Oy:n ja rekisteröin domainin konsulttiverkko.com – Yritykseni Jussi Järvinen Consulting Oy tekee pääomasijoituksen tähän nuoreen yhtiöön. Toiminta on tarkoitus käynnistää vuoden 2018 alkupuolella.

Työelämän murroksen megatrendi on hiljalleen hiipimässä myös Suomeen ja uskon, että uudenlaisille konsepteille jotka yhdistävät sekä asiakkaat että tekijät on nyt markkinassa kysyntää. Hyppään nyt tähän kelkkaan mukaan.

Lyhyesti liikeidea on luoda uudenlaisia yhteistyömalleja muiden yksinyrittäjien kanssa asiantuntija- ja it-palveluiden sektorilla, sekä luoda houkuttelevia tarjoomia erityisesti pk-sektorin yrityksille madaltaen heille palveluiden ostamisen kynnystä. Olen nyt vuoden verran paininut itse erilaisten asioiden kanssa ja matkan varrella on jalostunut ideoita miten palvelujen tarjontaa ja ostamista voisi helpottaa. Ideoita on sen verran paljon etten voinut enää pidätellä itseäni. En kuitenkaan halua vaan auttaa itseäni vaan myös muita – siksi tämä start-up!

Pitchaus-dekki on työn alla ja julkaistaan tässä lähiviikkojen aikana. Jos kuitenkin kiinnostuit jo tästä, esimerkiksi osakkaan roolissa, ota yhteyttä jussi.x.jarvinen@gmail.com  – nyt on tarkoitus luoda sellaista mitä markkinoilla ei vielä ole. / Jussi

Ei kommentteja