Hei,

Kuusi (6) kuukautta yrittäjyyttä takana, joten laitan tässä lyhyesti päivityksen yritykseni toiminnasta. Hieno alku, heti päässyt tekemään, ja takana nyt 10 toimeksiantoa useille eri asiakkaille. Toimeksiantojen kautta on myös paremmin kirkastunut mitä palveluita yritykseni käytännössä tarjoaa ja missä ovat vahvuuteni ovat.

Toimeksiantojen luottamuksellisuuden takia on vaikea tarkemmin kuvata mitä olen tehnyt, joten päätin kiertää asian tekemällä yhden toimeksiannon itselleni. Aktiivisena kuntosaliharrastajana halusin selvittää markkinatrendejä Suomessa. Selvitys vastaa kysymykseen, seuraako kotimainen kuntosalimarkkina kansainvälisiä trendejä vai onko meillä paikallisia ominaispiirteitä, kuten usein on? Kaupallisena toimeksiantoja tämä olisi noin viikon keikka sisältäen briiffin, mahdollisia haastatteluja ja loppuraportin esityksen. Alla raportti.

Tällaisia toimeksiantoja siis teen. Ennen 13 vuoden konsulttiuraa työskentelin 4 vuotta tutkijana ja sinänsä jotain vahvuuksia tähän lajiin on kertynyt, ja uskon että myös asiakkaani ovat huomanneet tämän. Näin jatketaan! / Jussi

Ei kommentteja